Steg 1- Prosjekt Anonymitet – check!

Du aner ikke hvor mye du bruker fingrene dine før du har dem teipet inn i brannskadeteip..

Jeg har bare tatt to. De to jeg ikke visste jeg brukte. Men jeg tok visst feil. Hvem skulle ha trudd?
Det hjelper litt med teip da. Brenner heller ikke like mye idag, som det gjorde i kampens hete igår.

Mitt beste tips er å gå den ekstra lengden for å passe på at ikke folk blir skoldet av kaffe/te osv. For det gjør _satans_ vondt. Det gjør ikke mindre vondt om det er selvforskyldt. Det fikk meg fortsatt til å rope satan satan satan satan der jeg spratt mot vasken og lindring.

Et annet tips er faktisk å ha burngel eller liknende i hus. Kaldt vann er jo alltid best, og kald klut fungerte ypperlig på de to fingrene som bare ble lett svidd. Men der det har kommet blemmer er faktisk klut som ligger bortpå bare vondt, og det er upraktisk å sove med hånden i en bolle med vann. Derav Burngel.. TADAA problem solved.
Skulle ønske jeg hadde det igår gitt..

Men men. middagen var god da. Selv om gryten var varm..

2 thoughts on “Steg 1- Prosjekt Anonymitet – check!

  1. Altså, dette går bare ikke. Jeg vil at du har alle lemmer intakt når jeg ser deg neste gang. Bare så det er forstått!

    *klem

    knirkus Reply:

    Hehe.
    Alle lemmer er inntakte. De bare ser annerledes ut 😉

Comments are closed.