Om bær og blomster og andre billefordommer.

Jeg skulle skrive noe her. Noe morsomt. Men det glapp av tungen.
Jeg får komme sterkere tilbake ikveld. Med plenty av bilder. For jeg har dem på lur.
Må bare få tid.
Klumpen har VOKST.

Men forsåvidt så kan jeg jo fortelle at det alltid er en opplevelse å se valpen prøve å spise biller/tordivel/ett eller annet på størrelse med en generell pappafinger. Og ekstra morsom når den fortsatt lever.

Han prøvde på det igår. Det var mørkt, og vi var ut på vår ‘nå må du tisse før natta’-runde.
Det var alle mulige fuglelyder, jordrottelyder osv osv. Og gresset var fuktig, så det yrte av liv.
Må jo forstå at man ikke kan tisse når det er så mye man må smake på.
Men når vi kom opp mot huset igjen hørtes det ut som han tygget på hardplast. Og hardplast kan da neppe være bra for en liten valpemage, så da må man jo sjekke om man må inn og manuelt vrenge ut noen ulumskheter blant alle de skarpe tennene.
Og ulumskheter kan du jo fint kalle det.

Se for deg lettere mørkeredde knirkus, som bøyer seg ned over en munn full av skarpe tenner, stikker fingrene godt inn imellom for å tvinge kjevene fra hverandre. (hadde jeg ikke blitt en fantastisk tannlege kanskje?)
Og det fingrene kommer borti samtidig som øynene ser, er et j***** levende beist av en bille.
Det var da aldri jeg som skvatt høylydt og hoppet unna uten å huske å slippe den stakkars valpen.

Så billen rømte, og valpen fant den ikke igjen, fordi den ikke laget lyd (han ser ikke så fantastisk enda). Ikke før den begynte å teste om den fortsatt kunne fly. Valpen så fornøyd, smakte litt på den, fikk noen skarpe billebein på tungen, spyttet den ut igjen, mistet den av syne igjen, sukket og dumpet(hans måte å legge seg på) rett ned på gresset. Selvfølgelig med den ekle billen rett under haken. 😀
Eklingen kravlet frem fra skjulet da, og _opp på snuten_ til valpen. For det klødde jo ingenting :p
Valpen ble litt gal og rullet vilt rundt for å bli kvitt den før han måtte smake litt på den igjen.
Men den levde jo fortsatt. så den røyk ut igjen.

Plutselig tok den av og fløy av gårde. Men da var det nok for meg.
Mens hunden sto på bakbeina og så etter den løp jeg opp og inn og lokket på ham derfra isteden.
For det eneste verre enn slike store ekle billebeist på bakken, ja det er store ekle billebeist i luften *grøsse*
Ikke at jeg har billefordommer eller noe slikt.

2 thoughts on “Om bær og blomster og andre billefordommer.

  1. Ekkelt, men fantastisk morsomt skrevet.
    Jeg ser det for meg og grøsser litt mens jeg ler for meg selv og tenker, jaja-bra det ikke var meg :)

Comments are closed.